BeautyMix passeert in "Wie wil mijn partner zijn?"
BeautyMix: het beste project van de show Wie wil mijn partner zijn?
🌟 Het is de grote avond op M6 met#WAAM!

🎬 Duik vanavond samen met ons in de wereld van BeautyMix voor een uitzonderlijke avond! Ontdek hoe ver we de afgelopen 2 jaar zijn gekomen. 🚀Neue", "Fira Sans", Ubuntu, Oxygen, "Oxygen Sans", Cantarell, "Droid Sans", "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji", "Segoe UI Emoji", "Segoe UI-symbool", "Lucida Grande", Helvetica, Arial, schreefloos; lettergrootte: 14px; regelhoogte: overnemen !belangrijk;'>
Op het menu ? Authentieke momenten tussenNelly PittEnJean-Pierre Nadir, een exclusieve rondleiding door ons nieuwe pand en een duik in ons laatste nieuws! 🌈 En ja, we kunnen het luid en duidelijk zeggen: we zijn super trots op het geleverde werk sinds ons eerste optreden!

📺 Maar dat is nog niet alles! Tot MORGEN voor een live debriefing metJean-Pierre Nadirop ons Instagram-account @mycosmetik om 18.00 uur. Wij leggen het allemaal uit en beantwoorden uw vragen!

Dus tot ziens in “Wie wil mijn partner worden” op#M6om 23:15 uur!

🎉 Leg je beste deken klaar

 

Odoo afbeelding en tekstblok

Alles over de show "Wie wil mijn partner zijn?"

Wie wil mijn partner zijn?“Dit is het M6-programma dat bedoeld is om de projecten van nieuwe zakelijke makers financieel te ondersteunen.


Tijdens deze show, bekeken door miljoenen kijkers, zes investeerders: Marc Simoncini (Meetic), Delphine André (GCA) en Éric Larchevèque (Ledger), Anthony Bourbon (Feed), Sophie Mechaly (Paul & Joe), Jean-Pierre Nadir ( Easytravel en Fairmoove) en Isabelle Weill (IWCorp), emblematische figuren van de Franse dynamiek, geven nieuwe talenten een kans. 



Een mooie reis voor BeautyMix.

Je kent ons van onze in-house cosmeticarobot... Maar wie zit er echt achter het merk en wat is het verhaal?


BeautyMix is in 2018 opgericht door milieu-ingenieur Nelly Pitt. 

Oorspronkelijk afkomstig uit het Noorden, had ze aanvankelijk niets van een ondernemer: kleindochter van boeren, dochter van telecomtechnici, ze begon haar professionele carrière in waterzuiveringsinstallaties.


Toen haar dochter in China werd geboren, wendde Nelly zich tot zelfgemaakte producten om erachter te komen wat ze op de huid van haar baby smeerde. Ze was onder de indruk van de kwaliteit van de zelfgemaakte producten en daarom wilde ze deze nieuwe passie met haar delen. Bij haar terugkeer naar Frankrijk bundelde ze met haar broer Mathieu de krachten om er een zakelijk project van te maken.


Hun missie: van huisgemaakt een natuurlijk alternatief maken voor all-industriële producten dankzij BeautyMix, de slimme robot voor huiscosmetica. Samen willen Nelly en Mathieu een consumptiewijze zonder plastic, zonder afval en met 100% delen toegankelijk maken voor iedereen.


Verkozen tot Product van het Jaar 2021, BeautyMix heeft al veel fans in Frankrijk voor zich weten te winnen!


Odoo tekst- en afbeeldingsblok

Waarom deden we mee aan de show?


We blijven bewijzen dat ons concept de sleutels geeft tot een meer verantwoorde en geïnformeerde consumptie. We hebben veel steun gekregen van grote cosmeticaspelers zoals Sephora (via het programma Versnel Sephora), L'Oréal (met zijn BeautyTech Atelier-programma op Station F), Cosmetic Valley in Chartres en Coty (Incoplex Paris Beauty-programma).


In tegenstelling tot veel jonge start-ups heeft BeautyMix nooit geld ingezameld. Daarom zagen we, toen de productie contact met ons opnam, een geweldige kans om nog meer van jullie kennis te laten maken met cosmetica "Made in chez Moi", om deskundig advies te krijgen over ons project en ons bedrijf, maar ook om investeringen te verzamelen om ons te helpen onze ontwikkeling! 


Aan het einde van deze uitgave konden we € 300.000 ophalen, voorgesteld door de investeerder Jean-Pierre Nadir. We hebben het bod van deze investeerder aanvaard omdat hij veel belang hecht aan de sociale en ecologische betrokkenheid van ons bedrijf.


 

Odoo CMS - een groot plaatje

Welke resultaten een jaar na QVEMA?


Is BeautyMix het beste project van het programma Qui Veut Etre Mon Associé? Hoe dan ook, dat is wat ik geloof. Jean-Pierre Nadir !




Trots op zijn investering verkregen na een harde strijd tegen Eric Larchevêque, hield de ondernemer woord en vergezelde ons een jaar lang dag in dag uit om onze activiteit zo goed mogelijk te beheren, de valkuilen op ons pad weg te spoelen en te blijven maak ontdek de huiscosmetica aan de wereld.




Resultaat ? We zijn onze omzet elk jaar blijven verdubbelen, tot onze vreugde!

Zo zijn er dankzij de BeautyMix-community al meer dan een miljoen verpakkingsitems vermeden sinds de lancering!

Dit zijn er honderdenontdekkingsworkshops die in heel Frankrijk werden georganiseerd.

Dit zijn tienduizenden gebruikers die het gemak hebben ontdekt van het maken van hun eigen dagelijkse producten en die op weg zijn naar een meer verantwoorde consumptie.

Zodat zelfgemaakt voor iedereen vanzelfsprekend wordt.




 




DANKJEWEL !

BeautyMix nodigt uit voor Natexpo !