De grote schaal versus de kleine schaal: wat is het verschil?

Je kon het niet missen... Onze nieuwe grote tank stond tijdens onze crowdfundingsactie in november in de voorverkoop op het platform Ulule. Het doel van deze campagne was om ons te helpen bij het financieren van een in Frankrijk gemaakte tank (een levenslange droom) van het merk gedegradeerd, die tot 750 ml producten kan produceren. Een uitdagende actie want we zijn in het diepe gesprongen met dit enorme project voor het hele BeautyMix team! 

Deze Ulule-campagne was een groot succes aangezien we meer dan 600% van ons doel bereikten!

Wat is het volgende ? Dankzij jou en het grote succes van deze campagne kunnen we de grote tank op onze Online winkel.

In dit artikel ontdekt u de geschiedenis van onze grote tank , het gebruik ervan in vergelijking met de kleine die u allemaal kent sinds de lancering van de robot :)

Odoo image et bloc de texte

Een grote tank 100% gemaakt in Frankrijk

Om deze tank in Frankrijk te produceren, werken we samen met het merk gedegradeerd al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in ambachtelijke en industriële knowhow rond serviesgoed, bestek, glaswerk en andere accessoires voor keuken en huis.

Onze tank is dan ook gefabriceerd in draai in Normandië, en de siliconen hoes bij Bourges. Met deze tank kunnen we dus een beslissende eerste stap zetten in onze wens om naar Frankrijk te verhuizen. Het is dus een echt keerpunt!

Waar is de grote kom voor?

Het grote bad is voor iedereen die al eenrobot BeautyMix om je verzameling uit te breiden. Inderdaad, de grote tank gaat hand in hand met de basis, evenals het deksel en de mixers van de kleine tank. Het is een extra accessoire waarmee u de realisatie van uw schoonmaakproducten kunt vergemakkelijken.

Ja, maar welke producten ? De grote tank is bedoeld voor de productie vanrecepten voor thuisonderhoud. Velen van u wilden een oplossing om meer van uw schoonmaakproducten te produceren. Daarom is onze tank twee keer zo groot als de eerste. Je kunt er tot 750 ml mee maken.
Wat de kleine tank betreft, hij blijft er volledig aan gewijdcosmetica voor thuis.
Odoo tekst- en afbeeldingsblok
Odoo image et bloc de texte

Wat is de lijst met recepten om te maken met de grote kuip?

Welke ga jij testen met je grote tank? Vertel het ons in de comments!

BeautyMix workshops in heel Frankrijk!