Het geheim van de Japanse jeugd: gelaagdheid (deel 2)

We ontmoeten elkaar hier om de eerste stappen van DE routine van het moment te onthullen: je weet wat laagjes zijn... (heb je ons eerste artikel gemist?! Ren snel om je achterstand in te halen vertragen !!) Japanse schoonheidsroutine die bestaat uit het stap voor stap aanbrengen van lagen (met natuurlijke en gezonde producten) om alles te bieden wat je huid nodig heeft.

 

Dus laten we gaan voor de eerste drie stappen van dit voorouderlijk ritueel:

 

#1: Make-up verwijderen

Hoewel onze huid wordt beschermd door een natuurlijke beschermende film, is ze voortdurend onderhevig aan externe agressies: vervuiling, klimaat (wind, kou, hitte, enz.), zonnestraling inclusief UVA en UVB, sigaretten, enz. Deze factoren dragen bij tot celveroudering, rimpels of uitdroging van de huid.

Het is daarom belangrijk om onze huid goed te verzorgen en dit begint met het verwijderen van make-up. Dit laatste stelt ons in staat om alle onzuiverheden te verwijderen die te wijten zijn aan de bovengenoemde factoren.

Dus we beginnen met het wassen van onze handen en we nemen onze make-up remover lotion mee gemaakt in BeautyMix! Breng een beetje lotion aan op de palm van je hand en verwijder vervolgens, in een cirkelvormige massage, voorzichtig je make-up en alle onzuiverheden die zich gedurende de dag op je gezicht hebben afgezet. Zo bereid je je huid voor op de tweede stap: reinigen!

 

#2: Schoonmaken

Met deze stap kun je de overtollige make-up remover verwijderen en oorlog voeren tegen de laatste onzuiverheden! Hier kiezen we voor een milde zeep of zijn konjac-spons (zie ons artikel).

Op een vochtige huid en altijd met grote zachtheid komt u uw gezicht wassen door uw reinigende verzorging aan te brengen door uw gezicht te masseren. Zodra dit ritueel is voltooid, spoelt u af met schoon water.

Je huid is eindelijk helder en gezuiverd van externe wandaden!

 

# 3: Lotion

De lotion helpt de kalksteen in het water te bestrijden en zo uw huid voor te bereiden op de volgende behandelingen.

Afhankelijk van je huidtype kun je de meest geschikte lotion kiezen – wij houden van natuurlijk bloemenwater (rozenwater, oranjebloesemwater, lavendelwater, enz.). Week je katoenen lotion en plaats het op je gezicht zonder te wrijven. Het geheim van dit ritueel is delicatesse, laat je huid zien dat je er van houdt en dat je er goed voor zorgt en dus goed voor jezelf zorgt!!

De derde stap is voltooid, je huid is klaar voor de rest van de verzorging!!

Tot ziens in ons volgende artikel om alle nodige hydratatie te geven!!

 

Aarzel niet om ons uw feedback te geven!

Tot snel.

 

Het team BeautyMix

Het geheim van de Japanse jeugd: gelaagdheid (deel 1)