Hoe kunt u uw crème aanpassen aan uw behoeften? Alle geheimen van onze activa ...

Veel factoren hebben een directe invloed op onze huid: onze omgeving, onze leeftijd, ons geslacht en onze genetica... Er zijn er zoveel die die aandoening veroorzaken en onze huid op de proef stellen! 

Als we aan de basis allemaal een bepaald huidtype hebben, varieert onze huidconditie in de loop van de tijd. Om aan de behoeften van deze te voldoen, biedt BeautyMix u onstuitbare actieve ingrediënten om uw crèmes te personaliseren volgens uw verwachtingen en uw behoeften.

Dus hier gaan we, een beetje geschiedenis over de verschillende huidtypes en de oplossingen die we je bieden!

Huidtypes en huidaandoeningen...

Er zijn vier huidtypes : normaal, droog, vet en gecombineerd.

Een droge huid heeft een tekort aan lipiden, dat wil zeggen een gebrek aan vet . In dit geval produceert de beschermende film van de huid, ook wel "hydrolipidenfilm" genoemd, niet genoeg talg . Een droge huid herkennen we aan het trekkerige en ruwe gevoel. Om dit probleem tegen te gaan, moet de huid gevoed worden met bijvoorbeeld een boter of een olie.

Een vette huid is een huid waarvan de talgklieren te veel van een olieachtige substantie produceren die "talg" wordt genoemd. Mensen met een vette huid klagen vaak over een glimmende, vettige huid. Om dit probleem het beste aan te pakken, is het raadzaam om matterende of absorberende producten te gebruiken.

Wat betreft de gecombineerde huid, deze vertoont een onbalans en wordt gekenmerkt door een vette T-zone (bestaande uit de kin, neus en voorhoofd) en een vrij droge perifere zone (bestaande uit de wangen en slapen). Voor dit type huid wordt het gebruik van producten die zijn aangepast aan elk gebied aanbevolen. U kunt bijvoorbeeld de masker van groene klei op de T-zone en die aan deroze klei op de rest van het gezicht.

Een normale huid is eigenlijk een huid die geen van deze problemen heeft en daarom perfect in balans zou zijn. U kunt zich echter voorstellen dat dit huidtype zeer zeldzaam is...

Odoo tekst- en afbeeldingsblok


Elk type huid wordt in verband gebracht met een of meer huidaandoeningen . Dit laatste hangt af van criteria die intern kunnen zijn (zoals stress, voeding, enz.), maar ook extern (zoals vervuiling, weer, enz.).

Onder deze huidaandoeningen vinden we met name een rijpe of verouderde, gevoelige, gedehydrateerde, doffe, acne-gevoelige huid , enz. Een rijpe huid is een huid met zichtbare rimpels . In dit geval wordt een hydraterende en/of anti-aging werkzame stof aanbevolen. 

Een gevoelige huid is zeer reactief en gaat vaak gepaard met trekkerigheid, ontsteking en roodheid . Daarom moeten ze rustgevende en zachte producten krijgen.

Een vochtarme huid heeft, zoals de naam al doet vermoeden, hydratatie nodig en heeft een aanzienlijk tekort aan water. Ze worden gekenmerkt door fijne lijntjes en strepen van uitdroging en schubben (dode huid). In de meeste gevallen is de huid dof.

Een doffe huid mist glans. Hiervoor kunt u peelings of exfoliatie uitvoeren waardoor celvernieuwing mogelijk wordt. DE scrub met abrikozenpitpoeder van BeautyMix is perfect voor dit soort problemen.

Ten slotte is een acne- huid een huid met een specifiek type puistjes. Er zijn twee soorten acne: polymorfe jeugd en D'volwassen. In beide gevallen is overleg met een dermatoloog aan te raden.

Welke activa om aan uw behoeften te voldoen?

Zeer kostbaar, de actieve ingrediënten worden in kleine hoeveelheden aan uw producten toegevoegd om ze het kenmerk te geven dat voldoet aan de behoeften van uw huid.

Op onze Online winkel, we hebben er drie die voldoen aan de meest voorkomende behoeften van onze klanten!

Odoo - Voorbeeld #1 voor drie kolommen


De eerste is degel van linnen : het is perfect voor de vochtarme huid omdat het een essentieel ingrediënt is dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. Perfect alternatief voor aloë vera, het kan alleen of naast andere ingrediënten worden gebruikt. Het oefent een verstrakkend en verstevigend effect uit op uw huid terwijl het wordt gehydrateerd. Het kan daarom worden gebruikt voor de gevoelige en rijpere huid. Gebruikt als een actief ingrediënt in een crèmerecept, kan linnengel 5% vertegenwoordigen. U kunt dit product ook alleen aanbrengen, onder uw crème.

Odoo- Sample #2 voor drie kolommen

 

De tweede actieve die wij u aanbieden is dematterend actief. Als je het aan je crème toevoegt, helpt het de vette huid om overtollig talg te reguleren en het verschijnen van puistjes onder controle te houden. Onze actieve stof, samengesteld uit glycerine en Backhousia Citriodora-bladextract . De laatste wordt gewonnen uit Australische endemische planten en staat bekend om zijn samentrekkende en huidverzorgende eigenschappen. Er wordt gezegd dat het talgregulerend is en de glans gedurende de dag neutraliseert. Voor uw roomrecept kunt u dit tot 2% toevoegen.

Odoo- Sample #3 voor drie kolommen


De laatste troef die we hebben is deanti-aging actief. Dit actieve ingrediënt is een wereldwijde anti-verouderingsoplossing , 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd door ecocert. Het heeft tot doel de cellulaire integriteit te behouden en uw huid te beschermen tegen huidveroudering . Die van ons is met kersenextract , dat bekend staat om zijn hydraterende, anti-aging en het verbeteren van de elasticiteit van je huid. Het is een krachtige stimulator voor het proces van mitochondriën. Mitochondriën spelen een grote rol bij huidveroudering. Voor uw roomrecept kunt u dit tot 2% toevoegen.

in Zorg
Van industriële room... tot huisgemaakte room!