Jouw zelfgemaakte routine!
Geschikt voor de normale huid.

In dit artikel geven we je de routine die is aangepast aan je "normale" huid. Men zou kunnen denken dat een "normale" huid die niet onderhevig is aan specifieke problemen geen volledige huidverzorgingsroutine vereist. In tegendeel! Een aangepaste routine helpt om de goede conditie te behouden, maar ook om kleine imperfecties, uitdroging, fijne lijntjes , enz. te voorkomen.

Deze routine moet in drie fasen worden uitgevoerd: 's ochtends als u wakker wordt,' s avonds en tot slot een routine die eenmaal per week moet worden uitgevoerd. 


Een huid in topvorm is van jou!

Odoo afbeelding en tekstblok

Mijn ochtend routine!

  • Micellair water verrijkt met oranjebloesem hydrolaat : breng het micellaire water aan met behulp van onze doekjes voor het verwijderen van make-up herbruikbaar om onzuiverheden effectief te verwijderen die zich 's nachts hebben opgehoopt. Wij raden u aan om uw micellair water te personaliseren met hydrosol van oranjebloesem, erg populair in de ochtend omdat het de huid verstevigt en verfrist, wat 's ochtends een oppepper geeft voor degenen die moeite hebben met wakker worden. ! 


  • Olie gel serum verrijkt met gel van linnen En antioxidant plantaardige oliën : het recept bevat een hydraterende werkzame stof, lijnzaadgel, die uw huid zacht, soepel en strak maakt. Het is ook samengesteld uit een olieachtig wortelmaceraat dat de huidtextuur verfijnt, een gezonde glans geeft maar ook regenereert en de huid verzacht. Eindelijk vinden we denoten olie die zeer rijk is aan oliezuur en vitamine E die de vorming van vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering voorkomt. Daarnaast is het een droge olie die snel in de huid trekt.


  • Crème voor de normale huid: na het aanbrengen van het oleogel serum adviseren wij om de normale huidcrème aan te brengen die als dagcrème dient! Het bevatzoete amandelolie die de huid voedt, regenereert en verzacht. Gebruik de actieve linnengel in het recept zodat je huid gedurende de dag gehydrateerd en soepel is! Net als bij micellair water raden wij u aan oranjebloesemhydrosol te gebruiken, dit versterkt de geur van uw crème en heeft een verkwikkend en verfrissend effect.

Mijn avondroutine!

Na een dag is het verwijderen van make-up en het reinigen van je huid essentieel voor een stralende en gezonde huid.

  • Make-up remover in twee fasen verrijkt met oranjebloesem hydrolaat : het verwijdert make-up goed en verwijdert voorzichtig onzuiverheden. Breng het over je hele gezicht aan met onze herbruikbare make-up remover doekjes. Net als micellair water voor de ochtend, is oranjebloesem hydrosol zeer geschikt om je huid te verfrissen en te versterken. We raden ook aan om in dit recept zoete amandelolie te gebruiken.

  • Schoonmaakgel verrijkt met oranjebloesemhydrosol: het maakt de diepe reiniging af.

  • Olie gel serum verrijkt met lijnzaadgel en antioxiderende plantaardige oliën: na deze reiniging moet hetzelfde serum worden aangebracht als 's ochtends!

  • Rijke crème : door te slapen regenereert uw huid en om haar werk te "vergemakkelijken", raden wij u aan een crème te gebruiken die meer geconcentreerd is in plantaardige olie. Dit zal je huid diep voeden en hydrateren. Gebruik net als de dagcrème zoete amandelolie die de huid voedt, regenereert en verzacht. U kunt deanti-aging actief om de tekenen van veroudering te voorkomen en uw huid te hydrateren.

Odoo tekst- en afbeeldingsblok
Odoo afbeelding en tekstblok

En een keer per week?

De realisatie van een schrobben gevolgd door masker zijn essentieel en onafscheidelijk! De afschilfering verwijdert inderdaad resten en dode huidcellen op uw gezicht en zorgt voor een diepgaande werking van het masker dat erop volgt.

  • Schrobben met abrikozenpitpoeder: over het hele gereinigde en vochtige gezicht aanbrengen, oogcontouren vermijden. Masseer licht in een cirkelvormige beweging om de daarin aanwezige korrels goed te laten werken. Spoel je scrub af met schoon water.

  • Dorstlessend geleimasker : breng dit masker in een dikke laag aan op het hele gezicht en hals. We raden je aan om dit masker te personaliseren met oranjebloesem hydrosol. Laat 5 minuten staan. Verwijder het teveel met een herbruikbare wattenschijf. Profiteer van de geltextuur van dit masker om uw huid te masseren en te ontspannen. Maak cirkelvormige bewegingen op de wangen, het voorhoofd, de kin en de hals. 

  • Je kunt dan zetten jouw crème dag of nacht, afhankelijk van wanneer u deze routine uitvoert.

Een nieuwe beautyroutine voor deze lente?