Beleef een zintuiglijke ervaring met cosmetica
Beleef een prachtige zintuiglijke ervaring met cosmetica!

Huidverzorging en cosmetische producten dragen bij aan ons welzijn . En daarvoor is er geen gebrek aan innovatie: verzorgingsrituelen, psychoactieve geuren, kleuren en texturen... Die ontwikkelen onze aanpak. holistische en de zintuiglijkheid van de cosmetica die we gebruiken. Ja, cosmetica helpt ons op veel manieren om naar onze emoties en sensaties te luisteren. In dit artikel zijn deze verschillend texturen waar we het over gaan hebben. De keuze hiervan, evenals van de ingrediënten, is essentieel voor de tevredenheid van het gebruik van onze producten.

Met BeautyMix, kunt u verschillende producten maken met verschillende texturen die comfort bieden bij het aanbrengen dankzij hun aanraking: romige , olieachtige of geltextuur ... En u, wat is uw favoriete textuur?

De geltextuur

Ook wel "sorbettextuur" genoemd, de gels bevatten een grote hoeveelheid water en bieden daardoor een echt gevoel van hydratatie. Licht en fris, het is een onstuitbare cocooning troef!

In het verleden hadden geltexturen de reputatie effect te hebben tensor enigszins uitdrogend door een zeer hoog gehalte aan geleermiddel. ONS recept van reinigingsgel heeft de juiste dosering voor een aangenaam gevoel en de effectiviteit die nodig is om onzuiverheden te verwijderen en/of uw make-upverwijdering te perfectioneren.

Deze unieke geltextuur verkrijgen we dankzij onze natuurlijk verdikkingsmiddel die in contact met water deze aangename textuur zal genereren.

Een tot twee pompjes van de gel zijn voldoende. We raden je aan om het in cirkelvormige bewegingen over het hele gezicht en de hals te werken om optimaal te profiteren van dit zelfgemaakte cosmetische product! 

Odoo tekst- en afbeeldingsblok
 
Odoo afbeelding en tekstblok

De vette textuur

Als we bepaalde vooroordelen over oliën mogen hebben over hun vettige finish, is deze textuur niettemin een van de meest aangename en wijdverspreide in termen van cosmetica, vooral voor het gezicht en het haar. Elk plantaardige olie aan zijn bijzonderheid: sommige zijn dikker of dikker dan andere. Het is aan iedereen om degene te kiezen die bij hem past.

In tegenstelling tot de crèmetextuur die hydrateert, is de olie voedend en kalmeert ze de huid onmiddellijk door de kwaliteit van onze weefsels te verbeteren.

De olieachtige textuur is een textuur die perfecte zintuiglijkheid biedt: smeltend en vloeibaar , het is een integraal onderdeel van een ontspannende huidverzorgingsroutine.

Wij bieden oliën aan die alleen of gemengd gebruikt kunnen worden zoals bijvoorbeeld in onze gezond gloed olieachtig serum recept. Deze is samengesteld uitnoten olie en van olieachtig wortelmaceraat. We raden u aan een pompje op uw hele gezicht en hals aan te brengen en het product goed te masseren om het te laten doordringen.

De textuur versterkt de waardering van dit moment!

De crèmetextuur

Een crème is een emulsie , d.w.z. een mengsel van olie en water. Afhankelijk van de geproduceerde formule kan de textuur van een emulsie min of meer licht en vloeibaar zijn. In dit geval is het dun en werkt het gemakkelijk op de huid, waardoor het direct comfortabeler wordt. Integendeel, het kan rijk en zalvend zijn. Het is daarom dikker en vraagt meer werk van je huid. Feit blijft dat deze fluweelzachte textuur de huid een zeer aangenaam gevoel geeft. De keuze van de texturen van onze crèmes hangt af van het huidtype en de verleende eigenschappen.

Zoals eerder gezegd is een crème bedoeld om de huid te hydrateren. De textuur zal daarom noodzakelijkerwijs snel smelten en doordringen. Het is een van de meest populaire texturen en waarmee je gemakkelijk andere producten kunt combineren. We hebben verschillende recepten ontwikkeld met deze textuur: gezonde glanscrème, normale huidcrème, lichte crème of zelfs de rijke room...

Welke is je favoriet?

Odoo tekst- en afbeeldingsblok
in Zorg
Verzorg je haar!
Shampoo, conditioner ... Onze behandelingen voor vet haar!