Recept: Masque voeding intens

Een zeer herstellend voedend bad

Ingrediënten lijst
Ontvanger: Small tank (250mL)
Kies het gewenste aantal: mL
5.0 g
0.3 g
2.0 g
2.5 g
21.2 g
Water
10.0 g

Containers om te gebruiken:
1 x Pot (100 ml)
Kosten: 5,67 € 5.673300000000001 EUR

TIJD
15min

MOEILIJKHEID
Medium

BEHOUD
90 dagen

KOSTEN
5,67 €
Deel het recept

Recept

Dankzij Aquaxyl, een gepatenteerd actief ingrediënt uit Frankrijk, heeft het Intense Nutrition Mask een hoog herstellend vermogen. Het kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt als conditioner, intens nachtmasker of dagverzorging om gespleten haarpunten te voeden, duurzaam te herstellen, schubben glad te maken en het haar beter bestand te maken tegen agressie. De rijke, romige textuur zorgt voor een zijdezachte toets en herstelt de glans en soepelheid van het haar. Het haar wordt diep gevoed en getransformeerd.

Haartypes: droog, beschadigd, uitgedroogd haar 

Zorgen: Droog, broos haar, beschadigde punten 

Textuur: rijk en romig masker 

Aantal ingrediënten: 8 

% van natuurlijke oorsprong: 96,4%

veganistisch: ja 

Een uitstekende score op Yuka: 93/100


Beschrijving van ingrediënten: 

Water: het is het oplosmiddel van het recept. Het lost de andere ingrediënten op.

Oranjebloesem hydrosol: gecertificeerde biologische hydrosol, geschikt voor alle huidtypes, erkend voor versteviging, revitalisering en ontspanning, terwijl het een aangename verfrissende geur achterlaat.

Glycerine: hydraterend middel van plantaardige oorsprong (vlas en koolzaad), biologisch gecertificeerd en afkomstig uit Frankrijk, hoge concentratie om zachtheid en soepelheid te bieden.

Verzorgende ontwarrende emulgator: natuurlijke emulgator van plantaardige oorsprong, Cosmos-gecertificeerd en afkomstig uit Frankrijk, biologisch afbreekbaar, geschikt voor het maken van crèmes en vaste producten. Het heeft een hydraterende werking, beperkt de trekkerigheid en vergemakkelijkt het ontwarren aanzienlijk.

Romige BeautyMix-emulgator: vakkundige mix, Cosmos-gecertificeerd, van twee natuurlijke emulgatoren afgeleid van olijfolie om een prachtige emulsie te creëren, te hydrateren en de verspreiding van actieve ingrediënten te optimaliseren.

Hennepolie: droge plantaardige olie, biologisch gecertificeerd en van Franse oorsprong, om de hydratatie in evenwicht te brengen, irritatie en roodheid te kalmeren en de toon en kracht van het haar te herstellen.

Conserveermiddel: Cosmos-gecertificeerd conserveermiddel waarmee u uw product 3 maanden kunt bewaren en de verspreiding van micro-organismen kunt voorkomen.

NIEUW Active Aquaxyl: gepatenteerd complex, Cosmos-gecertificeerd, afgeleid van natuurlijke suikers dat de natuurlijke hydratatie van het haar herstelt, de vezel geneest door de haarschubben glad te maken voor getransformeerd, diep en intens gevoed haar.

Bufferoplossing: mengsel van melkzuur en natriumlactaat, nuttig om formules aan te passen aan de ideale pH.


Lijst INCI: Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Cannabis Sativa Seed oil, Arachidyl/Behenyl Alcohol, Glycerine, Arachidyl/Behenyl Betainate Esylate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Lactate, Xylitylglucoside, Anhidroxylitol, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Xylitol, Glucose, dehydroazijnzuur

Gebruik

Test voor een eerste gebruik de tolerantie van uw huid voor dit nieuwe product door een kleine hoeveelheid in de ellebogen aan te brengen. Wacht 24 uur om de afwezigheid van reactie te bevestigen, gebruik het product normaal zonder reactie.


Het Intense Nutrition Mask kan op 3 manieren gebruikt worden, afhankelijk van de voedingsbehoefte:
In conditioner: zo vaak als nodig aanbrengen na het wassen met shampoo op afgespoelde en handdoekdroge lengtes en punten. Laat 5 minuten inwerken. Afspoelen.
Als nachtverzorging, voor een voedingskuur: aanbrengen op droog haar, een nacht laten intrekken en uitspoelen.
Als leave-in-behandeling, voor droog tot zeer droog haar: breng een kleine hoeveelheid aan op de lengtes en punten, zonder uit te spoelen.

Voorzorgsmaatregelen voor het starten

Voordat u begint, is het raadzaam om het werkoppervlak en het keukengerei schoon te maken en te desinfecteren: de bereide producten gaan op de huid, het is daarom noodzakelijk om elke microbiële besmetting te voorkomen!

Reinig de BeautyMix grondig. Week vervolgens een schone doek in alcohol van 70° (verkrijgbaar in de supermarkt) en desinfecteer daarmee het BeautyMix-reservoir en al het keukengerei. Laat drogen.

Maak het werkoppervlak schoon en verwijder voorwerpen die in de weg kunnen zitten.

Leg een schone papieren handdoek op het werkoppervlak en plaats het bestek erop. Houd bij de hand: een schone theelepel of spatel en een schone, droge container om de bereiding in te gieten zodra deze klaar is. Was de handen grondig.

Respecteer de doseringen die zijn aangegeven voor de ingrediënten van het recept.
Meer informatie nodig ? Raadpleeg de pagina "Aan de slag"..
Voorbereiding
1
Ontsmet het werkoppervlak en de BeautyMix grondig met alcohol 70° en schoon papier.
2
Bereid zeer heet water, een spatel, een kleine container en een schone en gedesinfecteerde container voor dit recept.
3
Plaats de platte mixer in de BeautyMix kom. Plaats de kom op de weegschaal en zet de weegschaal aan.
4
Voer de tarra (nul) uit door te drukken op de toets T. Weeg de eerste hoeveelheid heet water.
10.6 g
5
Voer de tarra (nul) uit door te drukken op de toets T. Weeg de eerste hoeveelheid bloemenhydrolaat.
10.0 g
6
Druk op T om de weegschaal op 0 te zetten, weeg de ontwarrendemulgator.
5.0 g
7
Druk op T en voeg vervolgens de benodigde hoeveelheid hennepolie toe.
5.0 g
8
Druk op T en voeg vervolgens de romige emulgator toe.
2.5 g
9
Druk op T en voeg de glycerine toe.
2.5 g
10
Druk op T en voeg vervolgens conserveermiddel toe.
0.3 g
11
Plaats de kom op de basis van de BeautyMix en druk 3 keer op de knop om het rode programma te starten en wacht tot de BeautyMix vanzelf stopt. Als alles aan het einde van het programma niet volledig is gesmolten, voer het dan opnieuw uit.
12
Aan het einde van het programma neemt u het deksel van de tank, plaatst u deze op de weegschaal en plaatst u de tank erop (de weegschaal is gevoelig voor hitte, dit voorkomt dat het wegen vervormd raakt). Voer de tarra (nul) uit door te drukken op de toets T. Weeg de resterende hoeveelheid zeer heet water.
10.6 g
13
Zet de kom terug op de basis met deksel en druk 3 keer op de knop om het rode programma te starten.
14
Start vervolgens het blauwe programma door tweemaal op te drukken.
15
Neem ondertussen een bakje en weeg hierin de bufferoplossing af. Voeg aan het einde van het blauwe programma de bufferoplossing toe.
2.0 g
16
Start opnieuw een blauw programma door tweemaal op te drukken. Verwijder tijdens het programma de randen met een spatel.
17
Aan het einde van het programma neemt u het deksel van de tank, plaatst u deze op de weegschaal en plaatst u de tank erop (de weegschaal is gevoelig voor hitte, dit voorkomt dat het wegen vervormd raakt). Voer de tarra (nul) uit door te drukken op de toets T. Weeg de actieve AQUAXYL.
1.5 g
18
Start een blauw programma door tweemaal op te drukken om het mengsel te homogeniseren. Verwijder indien nodig tijdens het programma met een spatel de randen.
19
Breng het voedende haarmasker over in een schone en gedesinfecteerde glazen pot met een spatel om de tank goed te schrapen.
20
Om de tank te wassen, vult u deze met een beetje afwasmiddel tot aan de bovenste streep en start u het paarse programma door één keer op de knop te drukken. Het is ook mogelijk om de schaal in de vaatwasser te doen.
En daar ga je!