Recept: Zachte glans shampoo

Een shampoo om de hoofdhuid voorzichtig te wassen!

Ingrediënten lijst
Ontvanger: Small tank (250mL)
Kies het gewenste aantal: mL
42.5 g
Water
20.0 g
1.0 g
0.6 g
2.0 g

Containers om te gebruiken:
1 x Fles (100 ml)
Kosten: 6,18 € 6.1766 EUR

TIJD
20min

MOEILIJKHEID
Eenvoudig

BEHOUD
90 dagen

KOSTEN
6,18 €
Deel het recept
Video van het recept
 
 

Recept

Deze shampoo reinigt het haar op milde wijze, verwijdert onzuiverheden en overtollig talg zonder het haar uit te drogen.

Haartype: alle haartypes.

Zorgen: onzuiverheden.

Textuur: vloeibare shampoo.

Odeur : caractéristique de l’hydrolat choisie. 

Aantal ingrediënten: 6

% van natuurlijke oorsprong: 96,50%

veganistisch: ja

Een uitstekende score op Yuka: 86/100

 

Beschrijving van ingrediënten:

 

Water : het is het oplosmiddel van het recept. Het lost de andere ingrediënten op.

 

Bloem hydrolaat: de gebruikte hydrosol maakt het mogelijk om het product te parfumeren en afhankelijk van de gekozen hydrosol zijn de deugden verschillend.

 

BeautyMix schuimconcentraat: Oppervlakteactieve stof 100% van natuurlijke oorsprong, gecertificeerd Cosmos en afkomstig uit Europa, waardoor een delicaat en smeuïg schuim kan worden verkregen.

 

Mild conserveermiddel: Dankzij het Cosmos-certificaat kan het product 3 maanden worden bewaard, waardoor de verspreiding van micro-organismen wordt voorkomen

 

Zoete amandelolie: Olie gecertificeerd biologisch en uit Spanje met voedende en beschermende eigenschappen waarvan bekend is dat ze de kwetsbare, gevoelige en geïrriteerde huid kalmeren (baby's, zwangere vrouwen)

 

Of hennepolie: Plantaardige droge olie, biologisch gecertificeerd en afkomstig uit Frankrijk en Duitsland, om de hydratatie in evenwicht te brengen, irritatie en roodheid te kalmeren en de toon en kracht van het haar te herstellen.

 

Melkzuur: Extract van Cosmos-gecertificeerde rode biet, oorsprong Frankrijk, met meerdere functies dankzij de zeer goede affiniteit met huid en haar.

 

INCI: Aqua, Mentha piperita bloem/blad/stengel/water, laurylglucoside, natriumkokossulfaat, cannabis sativa-zaadolie, caprylyl, caprylglucoside, natriumcocoylglutamaat, melkzuur, benzylalcohol, dehrydroazijnzuur
Einde pH van het product: tussen 4,5 en 5,5

Gebruik

Voorzorg voor gebruik:
Test voor een eerste gebruik de tolerantie van uw huid voor dit nieuwe product door een kleine hoeveelheid in de plooi van de elleboog aan te brengen.
Wacht 24 uur om te bevestigen dat er geen reactie is, daarna kunt u uw product normaal gebruiken.

Gebruiken :
Verdeel de shampoo op je natte haar over je hoofdhuid door zachtjes met je vingertoppen te masseren, er zal zich een licht schuim vormen om de verdeling van de shampoo te vergemakkelijken. Grondig spoelen met schoon water.
Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: In geval van contact met de ogen, spoelen met schoon water.

BeautyMix advies:

Gebruik na je shampoo, om het ontwarren te vergemakkelijken maar ook om flexibiliteit en glans aan je haar te geven, de ontwarrende conditioner op de lengtes en punten.



Voorzorgsmaatregelen voor het starten

Voordat u begint, is het raadzaam om het werkoppervlak en het keukengerei schoon te maken en te desinfecteren: de bereide producten gaan op de huid, het is daarom noodzakelijk om elke microbiële besmetting te voorkomen!

Reinig de BeautyMix grondig. Week vervolgens een schone doek in alcohol van 70° (verkrijgbaar in de supermarkt) en desinfecteer daarmee het BeautyMix-reservoir en al het keukengerei. Laat drogen.

Maak het werkoppervlak schoon en verwijder voorwerpen die in de weg kunnen zitten.

Leg een schone papieren handdoek op het werkoppervlak en plaats het bestek erop. Houd bij de hand: een schone theelepel of spatel en een schone, droge container om de bereiding in te gieten zodra deze klaar is. Was de handen grondig.

Respecteer de doseringen die zijn aangegeven voor de ingrediënten van het recept.
Meer informatie nodig ? Raadpleeg de pagina "Aan de slag"..
Voorgestelde producten
Voorbereiding
1
Ontsmet het werkoppervlak en de BeautyMix grondig met alcohol 70° en schoon papier.
2
Plaats de platte mixer in de BeautyMix kom. Plaats de kom op de weegschaal.
3
Voer de tarra (nul) uit door te drukken op de toets T. Weeg de benodigde hoeveelheid water.
42.5 g
4
Voer de tarra (nul) uit door te drukken op de toets T. Weeg de benodigde hoeveelheid van de gekozen hydrosol.
20.0 g
5
Voer de tarra (nul) uit door op toets T te drukken Weeg de benodigde hoeveelheid schuimend concentraat af. Let op, alle foamers zijn verschillend, dit recept is alleen geschikt voor BeautyMix ingrediënten.
35.0 g
6
Voer de tarra (nul) uit door te drukken op de toets T. Weeg de benodigde hoeveelheid conserveermiddel af (elke druppel vertegenwoordigt ongeveer 0,02 g, giet langzaam!).
0.6 g
7
Plaats de tank op de BeautyMix en druk 3 keer op de knop om het rode programma te starten.
8
Pak de tank, doe het deksel op de weegschaal en zet de tank erop (de weegschaal is gevoelig voor warmte, dit voorkomt dat de weging vervormd raakt). Voer de tarra (nul) uit door op de toets T te drukken Voeg de gekozen plantaardige olie toe.
2.0 g
9
Voer de tarra (nul) uit door op de toets T te drukken Voeg het melkzuur toe (druppel voor druppel, elke druppel vertegenwoordigt ongeveer 0,05 g).
1.0 g
10
Plaats de tank op de BeautyMix en druk twee keer op de knop om het blauwe programma te starten. Tip: om schuimvorming te voorkomen, laat u het blauwe programma enkele seconden draaien (ongeveer 30 seconden) en stopt u het door twee keer op de knop te drukken.
11
Breng over in een schone, droge fles en schraap goed met een spatel of lepel.
12
Om de kuip te wassen, vult u deze met een beetje afwasmiddel tot aan de bovenste streep en start u het eerste paarse programma door eenmaal op te drukken.
En daar ga je!