Recept: Recept voor nachtcrème tegen pigmentvlekken en zonnevlekken

Ingrediënten lijst
Ontvanger: Machine + Klein tankje (250mL)
Kies het gewenste aantal: mL
30.0 g
13.8 g
6.0 gouttes
0.3 g
1.2 g
2.0 g
3.0 g
Olivem 1000 - zak

Containers om te gebruiken:
1 x Fles (50 ml)
Kosten: 9,80 € 9.803949999999999 EUR

TIJD
20min

MOEILIJKHEID
Medium

BEHOUD
90 dagen

KOSTEN
9,80 €
Deel het recept

Recept

Langdurige hydratatie en tegelijkertijd strijd tegen huidverslapping. Deze behandeling combineert de regenererende kracht van oranjebloesem met de anti-verouderingseigenschappen van AHA's om de stevigheid en zachtheid van uw huid te herstellen. Geconcentreerd in olijf- en jojoba-olie beschermt het de huid tegen vroegtijdige veroudering. De zijdezachte en ultrafijne textuur dringt snel door.
Uw gezicht krijgt weer toon en dichtheid. Rimpels worden voller en verminderd. Alle huidtypes.
Bestaat uit 98% actieve ingrediënten.

Ingrediënten: 

  • Rozenhydrosol: ook bekend als rozenwater, deze hydrosol heeft verstevigende en verfrissende eigenschappen. Deze hydrosol is regenererend en anti-rimpel en is een van de meest actieve voor de rijpe huid.
  • Arganolie: de anti-aging plantaardige olie bij uitstek! Het is zowel antioxidant als regenererend, maar ook verzachtend en beschermend. Het is krachtig verstevigend en is de ideale schoonheidsolie voor de rijpere huid, die haar elasticiteit en glans heeft verloren.
  • Essentiële olie van citroen: zuiverend en ontgiftend, reguleert de talgproductie en elimineert gifstoffen en verontreinigende stoffen. Het verheldert, verheldert een doffe en vermoeide teint en helpt pigmentvlekken te vervagen. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen.
  • AHA: krachtige celregenerator dankzij het “peeling”-effect, fruitzuren verminderen pigmentvlekken, regenereren weefsels en stimuleren de microcirculatie van de huid. Ze verhelderen de teint en verbeteren het uiterlijk van de huid door onvolkomenheden te verwijderen.
  • Ureum: bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen, het geeft de huid een soepel en glad gevoel. Bij hogere concentraties dient ureum ook als een zachte exfoliant, waarbij schilfers en dode huidcellen worden verwijderd.
  • Vitamine E: conserveermiddel van de oliefasen, tevens een uitstekende antioxidant. De perfecte bondgenoot van alle anti-verouderingscrèmes, het beschermt de huid en helpt huidveroudering te voorkomen.

Gebruik


Voorzorgsmaatregelen voor het starten

Voordat u begint, is het raadzaam om het werkoppervlak en het keukengerei schoon te maken en te desinfecteren: de bereide producten gaan op de huid, het is daarom noodzakelijk om elke microbiële besmetting te voorkomen!

Reinig de BeautyMix grondig. Week vervolgens een schone doek in alcohol van 70° (verkrijgbaar in de supermarkt) en desinfecteer daarmee het BeautyMix-reservoir en al het keukengerei. Laat drogen.

Maak het werkoppervlak schoon en verwijder voorwerpen die in de weg kunnen zitten.

Leg een schone papieren handdoek op het werkoppervlak en plaats het bestek erop. Houd bij de hand: een schone theelepel of spatel en een schone, droge container om de bereiding in te gieten zodra deze klaar is. Was de handen grondig.

Respecteer de doseringen die zijn aangegeven voor de ingrediënten van het recept.
Meer informatie nodig ? Raadpleeg de pagina "Aan de slag"..
Voorbereiding
1
Desinfecteer het werkblad en de BeautyMix met alcohol op 70°C.
2
Plaats de platte blender in de BeautyMix-tank, plaats de tank op de weegschaal.
3
Schakel de weegschaal in en voer vervolgens de tarra (nul) uit door op de T-toets te drukken.
4
Weeg de arganolie af met een spatel of lepel.
13.8 g
5
Druk op T, weeg de olijven.
3.0 g
6
Druk op T, weeg de rozenhydrosol.
30.0 g
7
Druk op T, weeg de baking soda.
0.3 g
8
Plaats de tank op de BeautyMix-basis, start een rood programma door 3 keer op de knop te drukken. Als niet alles is gesmolten, start u een rood programma opnieuw.
9
Vermaal ondertussen het ureum in een vijzel tot een fijn poeder (dit maakt het gemakkelijker om op te lossen in de waterfase).
2.0 g
10
Neem de tank, plaats het deksel op de weegschaal en plaats de tank erop (de weegschaal is gevoelig voor hitte, dit zorgt ervoor dat de weging niet wordt vervormd).
11
Laat nog een paar minuten afkoelen. Wanneer het preparaat lauw is, druk op T, weeg het isocide.
12
Druk op T, weeg vitamine E.
6.0 gouttes
13
Druk op T, weeg de etherische olie van de citroen.
3.0 gouttes
14
Druk op T, weeg AHA's.
1.2 g
15
Plaats de kom op de basis en start vervolgens het blauwe programma door tweemaal op de knop te drukken. Start het blauwe programma een tweede keer door tweemaal op te drukken.
16
Breng over naar een schone, gedesinfecteerde glazen fles en schraap goed met een spatel of lepel. De crème is vloeibaar als hij heet is en wordt dikker als hij afkoelt. Tips: je kunt het in de koelkast zetten, zodat de crème sneller afkoelt.
17
Breng over naar een droge, schone fles. Etiketteer het product met de volgende informatie: naam van het recept, ingrediënten, productiedatum, houdbaarheidsdatum en capaciteit.
18
Om de tank schoon te maken, vult u deze tot de bovenste streep met water met een beetje afwasmiddel en start u het eerste programma (paars).
En daar ga je!