Recept: Recept voor verzachtend micellair water

Ingrediënten lijst
Ontvanger: Machine + Klein tankje (250mL)
Kies het gewenste aantal: mL

Containers om te gebruiken:
1 x Fles (100 ml)
Kosten: 11,45 € 11.449600000000002 EUR

TIJD
15min

MOEILIJKHEID
Eenvoudig

BEHOUD
90 dagen

KOSTEN
11,45 €

Scoor YUKA
93 / 100
Deel het recept

Recept

Deze micellaire lotion is ideaal voor de reactieve, gevoelige, kwetsbare of vochtarme huid en kalmeert de gevoelige huid en helpt irritaties te genezen. Zonder te spoelen wordt het op een wattenschijfje of een herbruikbaar doekje gebruikt om de teint te hydrateren en op te frissen bij het ontwaken of 's avonds, overtollige make-up te verwijderen en het gezicht zachtjes te reinigen. De zuiverende eigenschappen van Aloë Vera zijn ook ideaal voor de huid die gevoelig is voor acne.


Ingrediënten: 

  • Oranjebloesemhydrolaat : erkend om zijn anti-verouderingseigenschappen, herstelt de glans van de huid en regenereert huidweefsels. Het parfumeert, verfrist en kalmeert de huid. Ontspannende oranjebloesemhydrolaat kan ook worden gebruikt als kussenmist om de geest te kalmeren en te kalmeren.
  • Aloë Vera-sap : Aloë Vera-sap helpt bij genezing en celregeneratie, het is ook een uitstekend hydraterend en beschermend actief ingrediënt dat de huid voorziet van vitamines en sporenelementen. Zuiverend en antibacterieel, het helpt huidonvolkomenheden te verminderen. 

Gebruik

Voor gebruik is het belangrijk om het product te schudden om het preparaat te homogeniseren. Eenmaal gehomogeniseerd heeft de lotion een melkachtige kleur. Spray vervolgens over het hele gezicht of op een make-up verwijderaardoekje. Gebruik 's ochtends en 's avonds indien nodig. Kan dagelijks worden gebruikt.
Wordt niet gebruikt om waterproof make-up te verwijderen (in dit geval liever een melk- of tweefasig recept).




Voorzorgsmaatregelen voor het starten

Voordat u begint, is het raadzaam om het werkoppervlak en het keukengerei schoon te maken en te desinfecteren: de bereide producten gaan op de huid, het is daarom noodzakelijk om elke microbiële besmetting te voorkomen!

Reinig de BeautyMix grondig. Week vervolgens een schone doek in alcohol van 70° (verkrijgbaar in de supermarkt) en desinfecteer daarmee het BeautyMix-reservoir en al het keukengerei. Laat drogen.

Maak het werkoppervlak schoon en verwijder voorwerpen die in de weg kunnen zitten.

Leg een schone papieren handdoek op het werkoppervlak en plaats het bestek erop. Houd bij de hand: een schone theelepel of spatel en een schone, droge container om de bereiding in te gieten zodra deze klaar is. Was de handen grondig.

Respecteer de doseringen die zijn aangegeven voor de ingrediënten van het recept.
Meer informatie nodig ? Raadpleeg de pagina "Aan de slag"..
Voorbereiding
1
Desinfecteer het werkblad en de BeautyMix met alcohol op 70°C.
2
Plaats de platte blender in de BeautyMix-tank, plaats de tank op de weegschaal.
3
Schakel de weegschaal in en voer vervolgens de tarra (nul) uit door op de T-toets te drukken.
4
Weeg de oranjebloesemhydrosol af met een spatel of lepel.
50.0 g
5
Druk op T, weeg het aloë vera-sap.
45.0 g
6
Plaats de tank op de BeautyMix-basis, start een rood programma door 3 keer op de knop te drukken. Als niet alles is gesmolten, start u een rood programma opnieuw.
7
Voeg de micellaire solubilisator toe tot deze volledig is opgelost tijdens het rode programma.
2.0 g
8
Neem de tank, plaats het deksel op de weegschaal en plaats de tank erop (de weegschaal is gevoelig voor hitte, dit zorgt ervoor dat de weging niet wordt vervormd).
9
Voeg vervolgens de schuimbasis toe en roer voorzichtig om niet te veel schuim te veroorzaken.
1.1 g
10
Druk op T, weeg isocide.
0.5 g
11
Plaats de kom op de basis en start vervolgens het blauwe programma door tweemaal op de knop te drukken.
12
Breng over naar een schone, gedesinfecteerde glazen fles en schraap goed met een spatel of lepel. De crème is vloeibaar als hij heet is en wordt dikker als hij afkoelt. Tips: je kunt het in de koelkast zetten, zodat de crème sneller afkoelt.
13
Breng over naar een droge, schone fles. Etiketteer het product met de volgende informatie: naam van het recept, ingrediënten, productiedatum, houdbaarheidsdatum en capaciteit.
14
Om de tank schoon te maken, vult u deze tot de bovenste streep met water met een beetje afwasmiddel en start u het eerste programma (paars).
En daar ga je!